Torrons Vicens presenta Sinèrgia: la línia de torrons d’alta cuina creada amb Albert Adrià, Jordi Roca, Quique Dacosta i Ángel León

Torrons Vicens, una marca amb més de dos segles d'història Torrons Vicens (Agramunt, 1775) és una marca referent del món del torró al nostre país, que presenta cada any varietats que capitalitzaran el sector el proper nadal.

Torrons Vicens presenta Sinèrgia: la línia de torrons d’alta cuina creada amb Albert Adrià, Jordi Roca, Quique Dacosta i Ángel León Torrons Vicens presenta SINÈRGIA, la nova línia de torrons d’alta gastronomia elaborada de la mà de quatre grans xefs: Quique Dacosta, Ángel León, Jordi Roca i Albert Adrià.

La firma ha creat sinèrgies entre la tradició, la qualitat i la innovació pròpies de la marca i la creativitat absoluta dels quatre cuiners. El resultat d’aquestes aliances són varietats trencadores que evoquen la puresa estètica i la fusió dels sabors més personals dels quatre genis. Una línia inèdita inspirada en l’essència culinària de cadascun dels seus creadors.

ALBERT ADRIÀ Neules amb cremes de torró. Un deliciós assortiment de cremes de torró elaborades amb la millor selecció de fruits secs, per combinar amb les exquisides i cruixents neules artesanes. Un joc de sabors i textures que permet a cadascú combinar al seu gust, ideal per compartir en família o per gaudir com un dolç caprici en qualsevol ocasió.

 

JORDI ROCA Torró de Poma de Fira. Torró inspirat en les postres Poma de Fira del Celler de Can Roca. Elaborat amb un praliné d’ametlla cruixent, caramel de poma àcida, ganache de poma i cruixent de vainilla amb una sable bretona. Un torró fresc, vibrant i intens amb un sabor penetrant de poma verda. Torró Làctic. Igual que l’anterior, aquesta varietat s’inspira en el postre làctic de Jordi Roca. Combina un praliné de nata cruixent amb dolç de llet d’ovella, galeta i caramel de guayaba. Torró encamisat amb una cobertura blanca, amb un toc de color de caramel a la superfície i caramel de toffee de guayaba àcid a l’interior. Torró de galeta de Gingebre. Torró inspirat en les galetes de gingebre típiques de nadal amb trossos de galetes gebrades. Torró de Poma de Fira Torró Làctic Torró Galeta de Gingebre

QUIQUE DACOSTA Torró de Pi. Praliné d’ametlla amb pinyons caramel·litzats, neules i caramel de pi. Torró inspirat en la cuina marinera del gran Quique Dacosta, que evoca l’aroma del pi mediterrani, banyat per les aigües serenes i profundes del Llevant. Té un gust aromàtic de la resina del pi, fusionat amb pinyons i caramel de pi. És un torró amb elements cruixents amb una recoberta de xocolata i tocs verds de pols de menta inspirada en la pinassa. Un torró excepcional que ens connectarà amb la mar i la natura més pròximes. Torró d’arròs i safrà. Praliné cremós d’ametlles amb safrà, caramel de taronja amb flor de tarongina i cruixent d’arròs. Torró inspirat en la tradició arrossera de Dacosta i en els cultius de taronges de la zona del Llevant. El torró resultant fusiona els sabors i aromes l’arròs, la taronja confitada i els cereals d’arròs caramel·litzats de pigment daurat, elevant la importància d’un ingredient bàsic com és l’arròs. El torró està recobert per una capa de grans d’arròs inflat i cereals d’arròs caramel·litzats de pigment daurat, elevant així la importància d’un ingredient bàsic com és l’arròs. Els laterals de la barra són de color taronja amb puntets vermellosos aconseguits amb la crema de safrà. Torró de garrofa. Massapà de garrofa perfectament combinat amb un praliné de cafè i banyat amb una cobertura de garrofa. Es tracta d’un torró amb un ingredient típic de la zona mediterrània de València, la garrofa. Torró de Pi Torró de pi Torró d’arròs i safrà Torró de garrofa Torró de garrofa

ÁNGEL LEÓN Torró de Plàncton. Primer torró del món que utilitza el plàncton en la seva elaboració, un element popularitzat a l’alta cuina per Ángel León, conegut com el ‘xef del mar’. Torrons Vicens ha incorporat aquests microorganismes marins dins de la trufa, i juntament amb el caramel i xocolata ha elaborat l’embolcall del torró. Un torró únic, misteriós, intens i radicalment saborós que ens recorda irremissiblement a les profunditats del mar. Torró de Llimona Marroquina. Torró inspirat en l’herència culinària de la gastronomia andalusí. L’ingredient protagonista és la llimona marroquina, cuinada en salmorra, que en fermentar-se adquireix un toc salí i cítric. En aquesta varietat també hi trobem una ganache al caramel i un praliné d’ametlles, i tot condimentat amb ras el hanut, espècies típiques del Magreb, l’element cruixent del torró. Un torró exòtic que ens trasllada a l’altra riba del mar mediterrani. Torró de coca d’anís. El xef del mar s’ha inspirat en la tradició tan estesa al sud del país de menjar coca d’oli amb anís. Ha creat un torró amb un praliné d’ametlla amb cruixent de coca d’oli d’oliva i anís, que evoca aquest sabor tan arrelat a la nostra cultura. Torró de Plàncton Torró de Llimona Marroquina Torró de coca d’anís

Torrons Vicens, una marca amb més de dos segles d’història Torrons Vicens (Agramunt, 1775) és una marca referent del món del torró al nostre país, que presenta cada any varietats que capitalitzaran el sector el proper nadal. La firma ha aconseguit desestacionalitzar el torró per convertir-lo en unes postres excepcionals per a tots els dies de l’any, i els seus productes destaquen tant per la seva creativitat, innovació i tradició, com per una acurada selecció d’ingredients de primera qualitat.

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.