LA MARXA HEROICA DE FULLEDA APLEGA FREGA ELS 300 PARTICIPANTS EN LA SEVA SEGONA EDICIÓ

L’Ajuntament de Fulleda i Boira Experiencie han organitzat una cita que ha ofert tres recorreguts de 10, 16,5 i 31 kilòmetres.

0 446

Prop de 300 participants s’han donat cita aquest matí a la segona edició de la Marxa Heroica de Fulleda, celebrada sota l’organització de l’Ajuntament d’aquesta localitat de les Garrigues amb la suport de Boira Experience.


La jornada ha ofert tres recorreguts de diferent dificultat. El més dur comptava amb 31 kilòmetres i 1.000 metres de desnivell acumulat, mentre que els altres dos eren més curts i assequibles, amb 16,5 i 10 kilòmetres. Cada participant ha pogut escollir la distància i també si feia el trajecte corrent o caminant. El recorregut s’ha fet en sentit invers a l’any passat, amb alguns punts de pas diferents, afegint més senders i passos per zones boscoses, fet que ha ocasionat que la duresa fos lleugerament superior. La xifra de 400 participants significa doblar els 200 que es van aplegar en la primera edició de la Marxa Heroica.
La Marxa Heroica és una prova esportiva eco-responsable que es desenvolupa per zones d’un alt interès ecològic, motiu pel qual té una especial cura amb l’entorn. L’organització empra sempre que és possible material reutilitzable o reciclable i procedeix a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la prova. La neteja del recorregut es realitza immediatament després de l’últim atleta. En aquest sentit, des de l’organització també es demana als participants el màxim respecte i cura amb l’entorn.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.