ANTONI CARULLA I MIREIA SOSA, ELS MÉS RÀPIDS A LA 12a EDICIO DE LA CURSA DELS TEMPLERS, QUE REUNEIX MÉS DE 600 PARTICIPANTS

La prova s’ha disputat sobre un circuit de 10 kilòmetres pel centre de la ciutat, amb sortida i arribada al Turó de Gardeny.

0 151

La Cursa dels Templers de Lleida ha celebrat avui la seva 12a edició, que ha estat marcada per una elevada participació, amb més de 600 corredors a la línia de sortida, i pels triomfs d’Antoni Carulla i Mireia Sosa. Organitzada per l’Associació Esportiva Ekke, la prova era puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni.

A la categoria masculina, el guanyador ha estat Antoni Carulla (Runners Balaguer), amb un temps de 33.11, demostrant el seu gran moment de forma, ja que la setmana passada ja va guanyar la Volta al Pantà d’Utxesa. Segon ha estat Roger Camprubí (AE Ekke) amb un crono de 33.51, i tercer ha entrat l’independent Jordi Trepat amb 33.59. Pel que fa a l’apartat femení, el triomf ha correspost a Mireia Sosa (Xafatolls) amb un registre de 38.23, pel davant de l’actual campiona de la Lliga Ponent Eurosomni, Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu), segona amb 39.25, i de Noemí Aumedes, també del Xafatolls, tercera amb 41.16.

El programa de la cursa incloïa, el dissabte al matí, el lliurament de dorsals al Castell Templer i les curses infantils. A continuació es va fer una visita guiada al Castell i la Festa del Club Banyetes. Pel diumenge a les 10.30 hores estava programada la cursa atlètica.

El recorregut, de 10 kilòmetres, estava pensat per gaudir d’un molt bon ambient amb el públic i entre els corredors, i transitava pels carrers del centre de la ciutat, acabant al mateix punt de sortida, dalt del Turó de Gardeny. Així, alguns dels carrers per on ha passat són les avingudes Galileo Galilei i Charles Darwin, el Passeig Onze de Setembre, Cardenal Cisneros, Passeig de Ronda, Rovira Roure, Ricard Vinyes, Prat de la Riba, Alcalde Porqueres, plaça Europa, novament Ronda, Rovira Ronda, Onze de Setembre, Joc de la Bola i Ferran el Catòlic, per retornar aleshores al punt d’origen.

Entre alguns dels serveis que s’han ofert, hi havia el dels corredors guia (Pacemaker) per marcar un ritme en concret. A més, tots els participants han rebut com a obsequi un lot de productes cooperatius Fruits de Ponent i una llonganissada amb cervesa San Miguel. També cal destacar que enguany la cursa era solidària amb l’Associació Banc dels Aliments de Lleida, destinant 1 euro de cada inscripció a aquesta entitat. En aquest sentit, cal dir que els nens i nenes participants a les curses infantils havien de portar almenys un aliment en el moment de recollir el dorsal per poder participar. I per animar la cursa, tots els assistents han pogut gaudir del concert en directe del grup lleidatà EnZel.

Ben aviat podreu consultar les classificacions de la Cursa del Templers de Lleida a:

https://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=32&edicio=2018.

Propera cita de la Lliga Ponent Eurosomni
La propera cita de la Lliga Ponent Eurosomni serà un altra de les cites clàssiques, la Cursa de la Nòria de Torrelameu, que se celebrarà diumenge vinent i oferirà proves de 10 i de 5 kilòmetres. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a: www.iter5.cat.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.