Diada i l’endemà.

Escrit per Joan Ramon Buixadera

Amb el pas dels anys m’he adonat de què, per més estrafolària que em sembli una idea, una manera d’actuar, una reacció davant d’un fet concret, mai no som únics. Sempre hi ha algú que reacciona de la mateixa manera, que pensa el mateix … És molt difícil arribar a destacar per damunt de la resta de la humanitat. Cal, sense cap mena de dubte, ser algú molt intel·ligent, molt savi o molt destre per aconseguir-ho. La resta, els que compartim un nivell similar d’intel·ligència o de traça, solem tenir reaccions o pensaments similars. I poc, o gens, he vist que això hagi canviat, ara per ara.

L'independentisme reclama "unitat estratègica" en una Diada amb una mobilització més baixa que anys anteriors

Ara bé, una cosa molt diferent és, crec jo, el pensament, la intenció, la voluntat, els anhels, els somnis, els desitjos, dels que hi eren i dels que no.

En el meu cas, vaig prioritzar la família i l’esport, a la presència a la manifestació. Això no vol dir, de cap manera, que m’hagi desviat ni un pam del meu desig de veure, el meu petit país, Lliure i Sobirà. Fa molts anys que somio amb la Independència. Vull que deixi de ser un somni. Vull ser independent, no independentista.

Per què no hi vaig anar, a més del que he dit abans? Doncs perquè les picabaralles dels partits que, fins ara em motivaven, aquests atacs infantils volent demostrar una superioritat, quan havien de mostrar unitat, van acabar de desinflar-me i em van fer escollir una altra opció.

M’agradaria que, aquests partits, reflexionessin sobre això. No em sento culpable de res, ni incòmode amb la decisió presa. Voldria que, els que van provocar aquest desinflament, em vulguin tornar a motivar, perquè ganes de ser-hi no me’n falten.

Bona nit, gent bona !!

Joan Ramon Buixadera

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.