Alcarràs celebra la primera ruta de patrimoni ‘Alcarràs Florit’ de l’any Una cinquantena de persones han gaudit de la sortida

Una cinquantena de persones han gaudit de la sortida

0 41

Alcarràs ha celebrat aquest dissabte la primera de les dos rutes programades enguany en el marc de l”Alcarràs Florit’. Una cinquantena de persones han gaudir de l’activitat, que ha comptat amb una ruta pel territori per descobrir els sorprenents paisatges que creen els arbres florits i d’un un esmorzar entre fruiters.

La regidora de Patrimoni d’Alcarràs, Noèlia Díaz, ha valorat molt positivament la iniciativa de realitzar l’activitat en dos caps de setmana, però sense créixer desmesuradament per fer-ho sostenible. En aquest sentit, ha afegit: “És per això que l’activitat es fa en autocar i no amb vehicles privats, per contaminar el menys possible”.

La jornada ha continuat per la tarda per aquells que ho han volgut amb una visita guiada al Centre d’Interpretació del Món Rural d’Alcarràs, un equipament recentment estrenat a la vila, que enguany s’uneix a les rutes de patrimoni ‘Alcarràs Florit’.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.