Vint-i-set projectes de Final de Grau opten al premi Enginy Miquel Aixalà 2021

El jurat del guardó s’ha reunit avui a la seu d’Enginyers Lleida

El jurat del premi Enginy Miquel Aixalà 2021 s’ha reunit avui per escollir els tres projectes guanyadors d’aquesta edició en què s’han presentat vint-i-set treballs de Final de Grau: catorze d’Enginyeria Mecànica, nou d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i quatre d’Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat.
 
El jurat estava format per Antonio Campo, vicedegà d’Enginyers Lleida; Josep Pulido, secretari de l’entitat; Jérôme Barrau, cap d’estudis de les titulacions d’Enginyeria i Arquitectura Tècnica i Edificació de l’Escola Politècnica Superior (EPS); Eduard Gregorio, coordinador del doble Grau en Enginyeria Mecànica i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat de l’EPS; Paco Cerdà, tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’ajuntament de Lleida i Josep Ramon París, secretari general de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida.
 
Dels vint-i-set projectes de Final de Grau que s’han presentat, tres tindran dotacions econòmiques de 1.000 euros, 450 euros i 250 euros; pel primer, segon i tercer premi, respectivament. A més, els autors o autores dels treballs reconeguts tindran col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any, un descompte del 50% el segon any, assegurança d’accidents MUPITI gratuïta, descomptes en formació organitzada per Enginyers Lleida amb una quantia de fins a 100 euros i beca per sol·licitar l’Acreditació de Desenvolupament Professional Continu.
 
El premi Enginy Miquel Aixalà, impulsat fa dinou anys per Enginyers Lleida i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, atorga un primer, segon i tercer premi als millors Treballs Final del graus en Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat de l’any acadèmic en curs. L’any passat el primer premi va ser per Llorenç Bover que va projectar un dispositiu individual de purificació d’aigua basat en la tecnologia de la llum ultraviolada. El segon premi va ser Ginesta Jové amb un projecte que analitzava les prestacions d’un prototip que actua com a col·lector solar tèrmic diürn i com a refrigerador nocturn. Finalment, el tercer premi va ser per Eduard Peguera amb un projecte d’automatització d’una instal·lació de subministrament d’aigua a l’Albi.

 

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.