Torrons Vicens, l’artesà que torna a revolucionar el món del torró

La firma artesana d'Agramunt presenta un Torró de Cervesa Inedit que ha creat juntament amb el xef Albert Adrià, un Torró Picant elaborat amb el xef i presentador Marc Ribas i sis novetats pròpies molt especials

Les novetats d’aquest Nadal destaquen pel seu caràcter innovador i creatiu i fan que la marca es consolidi com a referent mundial dins del sector del torró

 

11 d’octubre de 2019-. Torrons Vicens, la firma artesana d’Agramunt que elabora torrons des de 1775, presenta a la Fira del Torró d’Agramunt nou propostes inedites i creatives per aquest Nadal que tornen a revolucionar el món del torró. Són nou propostes que destaquen pel seu caràcter innovador i per la selecció d’ingredients de qualitat, característiques que consoliden Torrons Vicens com a referent mundial del sector del torró.

Les novetats d’aquest any són el resultat d’una exhaustiva tasca d’investigació culinària i una elaboració que s’ha guiat pels sòlids principis de la marca: innovació, creativitat, artesania i tradició.

Albert Adrià torna a tenir un clar protagonisme aquest Nadal. El reconegut xef i pastisser ha creat juntament amb torrons Vicens dues de les noves varietats: el Torró de Cervesa Inedit i el Torró de Tiramisú. Dos torrons que s’inclouen a la línia Adrià Natura, el projecte conjunt de la marca i el xef, i que sorgeixen de la combinació perfecta entre la tradició artesana del mestre torronaire Àngel Velasco i els coneixements d’innovació i d’alta cuina d’Albert Adrià.

El Torró de Cervesa Inedit

Aquest torró està elaborat a partir d’una “ganache” de xocolata blanca i Cervesa Inedit d’Estrella Damm, recobert d’una fina capa de xocolata amb llet.

La dolçor de la xocolata fa una simbiosis perfecte amb l’amargor i els tocs cítrics de la Cervesa Inedit.

El Torró de Tiramisú

Està preparat a base d’un farcit de mascarpone, ou i marsala que descansa sobre un pa de pessic banyat amb cafè i licor de marsala. Tot això està recobert d’una fina capa de xocolata blanca i cafè empolvorat amb cacau.

Es tracta d’una adaptació d’un popular postre convertit en un deliciós torró.

Un Torró Picant signat per Marc Ribas i moltes altres novetats

Aquest Nadal, Torrons Vicens també presenta una nova creació elaborada amb el xef i presentador de Cuines i Joc de Cartes, Marc Ribas. D’aquesta col·laboració ha sorgit un torró diferent, especial i innovador: el Torró Picant.
Aquesta recepta combina una cobertura de xocolata amb un 75% de cacau amb un còctel picant, tabasco i un toc de sal. Un contrast de sabors i textures amb un resultat espectacular. Un Torró Brutal!

Sis novetats pròpies amb molta història

Torrons Vicens proposa també sis novetats 100% elaboració pròpia. Prenent de referència el Torró Història, un cremós d’ametlla amb galeta inspirat en la recepta original de la pastisseria Prats-Fatjó de Barcelona on el Mestre Torronaire Àngel Velasco va treballar en els seus inicis. Seguint la línia dels cremosos d’ametlla, aquest any s’incorporen dues novetats:

El Cremós d’Ametlla amb Festucs i Sal, que combina la textura cremosa amb el cruixent del festuc equilibrant la dolçor amb un toc salat.

El Cremós d’ametlla amb nous de macadàmia i xocolata, que afegeix un punt d’amargor del cacau que combina a la perfecció amb el sabor de la nou de macadàmia.
D’altra banda, també s’incorporen a l’extensa gamma de productes de Torrons Vicens:

Tou d’Ametlla amb Taronja. Es tracta d’una evolució més del tradicional torró tou amb un toc cítric.

Cruixent de Coco, que està fet a partir d’una base de cereals, coco i xocolata que destaca per la seva textura cruixent.

Praliné de Torró d’Agramunt amb Xocolata a la Pedra, que combina dos dels sabors més tradicionals i característics d’Agramunt.

Torró de Maduixes amb Nata, una adaptació d’un postre tradicional de la nostra gastronomia.

 

 

 

 

 

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.