PREIXANA. Jordi Latorre inaugura la Fira Gastronòmica De Prop i destaca la capacitat del municipi per posicionar-se arreu del territori

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida ha posat en valor iniciatives que, com aquest certamen firal, ajuden a “dona vida a l’economia” de l’entorn rural

 

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, ha inaugurat aquest dissabte la 9a Fira Gastronòmica De Prop, certamen que se celebra aquest cap de setmana a Preixana.

Latorre, que ha estat acompanyat pel diputat Jordi Llanes, ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Jaume Pané, i pel president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, en companyia dels quals ha efectuat un recorregut pel recinte, on han gaudit de les diferents activitats de la fira, amb expositors, productors i elaboradors de l’espai Mercat, maridatges, tallers infantils, etc.

En la seva intervenció, Jordi Latorre ha remarcat la capacitat de Preixana i del seu Ajuntament per “posicionar-se arreu del territori” gràcies a esdeveniments com aquesta fira, que “posa en valor i impulsa l’economia del municipi”. 

En aquest sentit, el vicepresident ha expressat el suport de la Diputació a iniciatives que, com és el cas de De Prop, serveixen per donar visibilitat i sortida als productes “de qualitat, sostenibles i que donen vida a l’economia del territori, sobretot davant la problemàtica del despoblament”, de manera que serveixen per “arrelar els projectes i la gent a l’entorn rural”, que és precisament un dels cavalls de batalla que té la Diputació.

El programa d’avui a la Fira Gastronòmica De Prop ha començat amb un esmorzar de forquilla i ganivet, i ha inclòs, entre altres actes, l’obertura de portes del Celler Antoni Giribet, un dinar de proximitat a càrrec del restaurant la Cava de Tàrrega i un dinar d’Oli Sisó i xuletó de Gold Vacum, el taller infantil Galetes de Nadal a càrrec d’Anabel Bellet i un maridatge de vins i formatges a càrrec del sommelier Juanjo Ceresuela de Cervera. Pel diumenge hi ha previst un nou esmorzar de forquilla i ganivet, la III Cursa i Caminada Entre Cabanes, el taller infantil Cake Pops a càrrec d’Anabel Bellet, l’anomenada Hora del Vermut i un dinar de proximitat a base de cassola de tros.

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.