MARC TODA I JÈSSICA FREIXINET, GUANYADORS DE LA SEGONA EDICIÓ DE LA SAGRAT COR TRAIL D’ALGUAIRE

La cita ha aplegat prop de 300 participants entre les seves dos propostes, una caminada de 8 kilòmetres i una cursa de 12.

0 180

Marc Toda i Jèssica Freixinet han estat avui els guanyadors de la Sagrat Cor Trail d’Alguaire, una cita que en la seva segona edició ha aplegat prop de 300 participants entre les seves dos propostes: una caminada amb 160 inscrits i l’esmentada cursa amb 125.
La zona esportiva contigua al Pavelló d’Alguaire ha estat el centre operatiu d’una cita que s’ha iniciat a les 10 del matí. El recorregut de la caminada era de 8 kilòmetres, amb uns 150 metres de desnivell positiu, mentre que el de la trail era de 12 kilòmetres, amb uns 350 metres de desnivell positiu.
A la cursa, en homes, Marc Toda (AE Matxacuca) ha estat el més ràpid amb una marca de 50.02 pel davant d’Ivan Sabaté (CE Rocko Almenar), segon amb 50.27, i de Cristian Català (Maiparem Alcarràs), tercer amb 51.35. En l’apartat femení, triomf de Jèssica Freixinet (CCE Almatret) amb un temps d’1.06.53, seguida d’Alina Stroia (Base Moracho Sport), segona amb 1.07.14, i de la independent Gemma Puertas, tercera amb 1.07.22.
Tant la trail com la caminada han creuat la carretera que puja a l’aeroport. Hi ha hagut un avituallament al kilòmetre 6 i també un gran avituallament final. Tots els participants han rebut com a obsequi la bossa del corredor. També hi ha hagut servei de dutxes a la zona esportiva.

Podeu consultar les classificacions a:
Trail 12 km: https://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=235&edicio=2018.

TENIU UN ÀLBUM DE FOTOS AL FACEBOOK D’ITER5.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.