Lots solidaris amb panettone artesà dels alumnes de l’Eschotur per al Xup Xup Solidari 2021

Aquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari i, enguany a causa de la pandèmia de la Covid19, se celebrarà com al 2020 quan es va reconvertir la iniciativa en una venda de tres-cents lots solidaris per poder mantenir així la col·laboració amb l’esmentada fundació

Tres-cents lots de productes gastronòmics solidaris, entre els que hi ha un panettone artesà elaborat pels alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR), constitueixen el Xup Xup Solidari 2021 que s’ha presentat aquest matí a l’ESCHOTUR amb l’assistència de representants de les societats gastronòmiques lleidatanes Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, GastroBacus, Lo Tall i Sogall, que organitzen aquesta iniciativa solidària que arriba ja a la dotzena edició.

Aquesta acció amb finalitats benèfiques a favor de la Fundació Arrels Sant Ignasi es va endegar en format de sopar solidari i, enguany a causa de la pandèmia de la Covid19, se celebrarà com al 2020 quan es va reconvertir la iniciativa en una venda de tres-cents lots solidaris per poder mantenir així la col·laboració amb l’esmentada fundació, centrada a atendre les necessitats individuals de persones amb problemàtica d’exclusió social. Àngel Pedra, portaveu de les societats gastronòmiques que impulsen l’activitat ha volgut «agrair a totes les empreses col·laboradores del tradicional sopar que mantinguin les seves aportacions de producte per aquest lot solidari».

El paquet de productes inclou, a més del panettone artesà, torró i mel Alemany; cafè Batalla; embotit de Bon Àrea de Guissona; una porció de formatge de la marca Cadí; una ampolla de vi dels cellers Castillo de Monesma, Lagravera o Raimat; macedònia i préssec en almívar de Fruits de Ponent; oli de Juncosa de Les Garrigues; dues cerveses Magna de Mahou San Miguel; així com altres productes facilitats per Plusfresc. Como Pomona, Lloguers Sarri, Missatges, Sanui Fruits i la Torxa, també col·laboren amb aquesta edició. El preu del lot és de 30 euros.

Alumnes i professors de l’ESCHOTUR Lleida confeccionaran els lots que es poden reservar en les diferents societats gastronòmiques i es distribuiran durant els darrers dies de novembre i primers de desembre. Com és habitual, també es pot col·laborar amb la subscripció al denominat «Lot 0» amb donacions al compte bancari d’Arrels Sant Ignasi: ES92 2100 0004 44 0201160985 (la Caixa). També es poden fer donacions a BIZUM 33638. Les comandes es poden fer a Arrels Sant Ignasi: 973 289 000 o bé als telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).

 

 

 
 
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.