INNO4AGRO A LA FIRA SANT MIQUEL 2020, INNOVACIÓ I FORTALESES DEL SECTOR AGROALIMENTARI DE LLEIDA

Les sessions s’emeten en streaming i es poden veure a través del canal de Youtube del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida 

En el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel 2020, que se celebra en format virtual del 24 al 27 de setembre, el projecte INNO4AGRO – Ecosistema Agroalimentari Innovador, coordinat per l’Ajuntament de Lleida, ha organitzat dues jornades d’innovació agroalimentària en streaming. ‘Innovació per a l’eficiència’ ha estat la primera jornada celebrada, que va tenir lloc ahir al matí, i que va comptar amb les intervencions de Santi Martínez Farrero, director general de Km0- Energy i director del Congrés d’Energia de Catalunya; Miguel Ángel Cubero Márquez, director general de l’empresa Ingredalia i Gabriel Anzaldi Varas, director de Desenvolupament Científic i Tecnològic d’Eurecat, amb la moderació de Miquel Aran Mayoral, gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Així, es van tractar temes com el canvi climàtic, l’escalfament global i l’estalvi energètic, els coproductes agroalimentaris i el malbaratament d’aliments, i la digitalització i el rol de les dades, entre d’altres. Les persones inscrites a la jornada van poder intervenir i formular preguntes mitjançant el xat online de la plataforma d’streaming, que eren contestades pels mateixos ponents en directe.

Dijous a les 17.00 h tindrà lloc la segona jornada, ‘Lleida, referent d’innovació agroalimentària sostenible’, on es presentaran diverses iniciatives que fan de les Terres Lleida un territori punter en aquest àmbit, presentant algunes de les seves fortaleses: l’Horta de Lleida, propostes d’agroturisme, la gastronomia i la formació, la transferència i la recerca agroalimentària. Aquesta jornada comptarà amb les intervencions de Juli Alegre Alcázar, cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida; Joel Castanyé Daniel, xef i copropietari del Restaurant La Boscana; Joan Pifarré Vidal, president de l’Associació per a la Interpretació de l’Horta de Lleida i Olga Martín Belloso, vicerectora de Transferència i Foment de la Innovació de la Universitat de Lleida i presidenta de la Federació Europea de Ciència i Tecnologia dels Aliments.

Aquestes jornades es podran veure també per Lleida Televisió demà dissabte a les 16.00 h i a les 23.50 h i, se’n farà redifusió el diumenge a les 21.00 h i a les 14.30 h, respectivament. D’altra banda, les entitats i empreses sòcies del projecte també participaran en el programa especial de ràdio de la Cadena SER, SER Empresaris, previst per avui i pels dies 28 i 29 de setembre de les 13.30 h a les 14.00 h, en què es debatrà com veuen i com aborden la innovació amb diferents exemples pràctics de cada empresa i entitat.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.