Inauguració de l’18 Congrés AECOC de Productes Carnis i Elaborats

La cita aplega prop de 400 professionals d'un sector el qual; explica Valentín Almansa, Director General de Sanidad de la Producción Agraria del Ministerio de Agricultura i encarregat de la inauguració del Congrés; és un dels motors de la recuperació i, també, un dels millors posicionats de l'economia espanyola.

“El nostre sector carni ha desplaçat a França i som ja a prop d’Alemanya”, ha destacat Almansa a la seva ponència.

A la imatge, Valentín Almansa i la Subdelegada del Govern Inma Manso departeixen minuts abans de l’apertura del Congrés amb José María Bonmatí, Director General d’AECOC i Joan Carles San José, President del Comité de Carnes de AECOC.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.