EXPO TREN. VISITA GUIADA PER CONÈIXER LA HISTÒRIA DELS 150 ANYS DEL FERROCARRIL A LLEIDA

El president de la Cambra de Lleida, Joan Simó, inaugurarà demà a les 11.30 h el saló Lleida Expo Tren

0 57
Imatge d’arxiu. Maqueta de Jordi Auqué

Els visitants de la9a edició del saló Lleida Expo Tren tenen l’oportunitat demà, dissabte 10 de març, de conèixer diferents testimonis de la història del ferrocarril a la ciutat de Lleida. Turisme de Lleida organitza una visita guiada gratuïta a la tarda per descobrir els vestigis que després de més de 150 anys encara es conserven més o menys amagats. Serà un recorregut a peu d’una hora i mitja que passarà per l’estació Lleida-Pirineus i el barri de Pardinyes, on es podrà veure una caseta d’enclavament de senyals, totalment restaurada, situada en un pàrquing, entre d’altres elements.

Per participar en aquesta activitat, els interessats que hagin adquirit una entrada per visitar Lleida Expo Tren es poden apuntar el mateix dissabte al matí al punt d’informació. La sortida, que serà a les 16.30 h, es farà des d’aquest punt, situat a l’entrada del Pavelló 4.

Joan Simó, inaugura el saló

  El president de la Cambra de Comerç de Lleida i president de la Comissió Delegada de Fira de Lleida, Joan Simó, presidirà demà, dissabte 10 de març, la inauguració de la 9a edició del saló Lleida Expo Tren, la mostra internacional anual dedicada al lleure i el modelisme ferroviari més important de l’Estat espanyol i del sud d’Europa. L’acte tindrà lloc a les 11.30 h, a l’entrada del Pavelló 4 de Fira de Lleida.

La fira té una superfície de 8.000 m2 repartits en dos pavellons (3 i 4) i compta amb 57 expositors comercials, 22 maquetes exposades, 38 fabricants i marques representades i 31 clubs i associacions de Catalunya, de la resta de l’Estat, de França i, com a novetat, d’Itàlia. Un atractiu important per al visitant aficionat al món del modelisme ferroviari és el mercat d’ocasions, que aquest any arriba a les 138 taules de venda, que suposa 276 metres lineals dedicats al comerç del tren en miniatura.

L’horari d’obertura de Lleida Expo Tren serà de 10 a 20 h (dissabte) i de 10 a 14 h (diumenge). El saló està organitzat per la revista MásTren, i té el patrocini de l’Ajuntament de Lleida.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.