Èxit de participació i cobertura mediàtica dels ‘early bird dinners’

Els informatius de TVE i TV3 destaquen l'original iniciativa

Joel Castanyé, xef de la Boscana, va oferir en el Resquitx, restaurant de Golmés propietat de la família, un menú «que mira al fred de l’hivern i als orígens d’on ve la Boscana»

Els restaurants Ferreruela de Lleida i Resquitx de Golmes van penjar el cartell de complet els vespres de divendres i dissabte, respectivament, en l’arrencada de les jornades ‘Menús de Xef ‘early bird dinners’. Els informatius de TV3, TVE en Catalunya, i Lleida TV van cobrir els sopars destacant l’originalitat de l’activitat. Mig centenar de persones, el 30% de l’aforament dels menjadors, van gaudir d’un d’aquests dos primers menús maridats amb els vins DO Costers del Segre i DO Cava i Raimat: Chardonay Xarel·lo, Abadia, Chardonnay Castell, i Lo Fred de Ponent. La campanya ‘early bird dinners’ vol avançar l’horari dels sopars, a partir de les 19.30 hores, adaptant-se a les restriccions per la Covid-19 sense renunciar a fer gastronomia en majúscules i afavorir l’experiència gastronòmica amb les jornades ‘Sopars de Xef’. La iniciativa –organitzada per Como Pomona amb el suport de la línia gastronòmica de Turisme de Lleida (promotor de la campanya ‘Lleida, tot el que estimes’) i la col·laboració de Raimat i Livinda (Grup Nufri).

En el cas del restaurant Ferreruela, el xef Gonzalo Ferreruela va servir Amanida d’escarola fumada amb salaons, poma àcida Livinda i fruites seques; Bonítol amb escabetx de pinya d’avet i miso casolà; Costella barbacoa amb kimchi artesà «fet durant el confinament», segons explicar el mateix Gonzalo i unes postres denominades Tardor amb diferents ingredients de temporada com el caqui, la magrana, mató, codonyat…

Per la seva banda Joel Castanyé, xef de la Boscana, va oferir en el Resquitx, restaurant de Golmés propietat de la família, un menú «que mira al fred de l’hivern i als orígens d’on ve la Boscana», explica el xef reconegut amb una estrella Michelin. Caputxino de calçots; Escorpa amb pil-pil de ceps; Civet de melós de vedella amb poma Livinda; Pastís tebi d’ametlla amb gelat de gerds; i el ‘trampantojo’ Os de préssec, que en realitat era xocolata amb albercoc.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.