El Partit Popular continua amb la seva campanya de recollida de signatures en favor de la presó permanent revisable

“Responem a un clamor popular”, explica la presidenta del PP a Lleida Marisa Xandri. “ Volem aconseguir deu milions de signatures”

0 58

12 d’abril del 2018.- La presidenta del Partit Popular a Lleida juntament amb un nodrit grup de militants de la formació, ha continuat avui al mercat setmanal del Camp d’Esports amb la campanya de recollida de signatures en favor de la cadena presó permanent revisable que es va iniciar el mes passat a Cervera. Avui, explica la pròpia Xandri, “desenes de persones s’han apropat a la taula instal·lada al mercat per tal de donar suport a l’iniciativa i ajudar-nos a arribar fins els deus milions de signatures que voldria aconseguir el pare de Diana Quer”, apunta la presidenta dels populars lleidatans.

pp-preso-revisable
El Partit Popular continua amb la seva campanya de recollida de signatures en favor de la presó permanent revisable

Amb la iniciativa, la formació vol donar resposta a allò que Xandri defineix com a “un clamor popular” en favor del manteniment dins l’ordenament jurídic d’aquesta pena per a donar resposta a determinats delictes com ara els assassinats de menors de 16 anys o persones especialment vulnerables.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.