Desena edició dels Gin Pairings d’Antoni Rubies amb sabor a Delta de l’Ebre

El xef marida tres ginebres amb plats on els productes del Delta són ingredients destacats

Els Gin Pairings d’Antoni Rubies tornen aquest novembre, amb la que és la desena edició dels sopars de maridatge que el xef lleidatà celebra a la seva arrosseria d’Artesa de Lleida. En aquesta ocasió Rubies ha creat un menú amb productes del Delta de l’Ebre com a ingredients principals dels plats. Així doncs, anguiles, musclos o llagostins de la Ràpita seran part important de les propostes del xef, sense oblidar l’arròs, producte del qual Rubies n’és un especialista en la seva elaboració. Els sopars de maridatge amb gintònic se celebraran divendres i dissabte, del 8 al 30 de novembre i tenen un cost de 38 euros per persona, amb l’IVA inclòs. El restaurant va acollir ahir divendres, dia 8 de novembre, el primer sopar d’aquesta edició amb la participació de diferetns influencers i perfils gastronòmics lleidatans com @marinadorqueguai @braveslleida o @comopomona
El menú, amb sabor del Delta de l’Ebre, s’encetarà amb “Tartar d’Anguila fumada i Llagostins de la Ràpita amb Taronges d’Alcanar”. Tot seguit, es degustarà “Albergínia amb Bullabessa de Cranc blau i Musclos de la Badia” i, després, se servirà un plat de “Caldo”; arròs premium Carnaroli reserva Bayo amb Ànec en dues coccions i Canyuts del Delta. Les postres seran “Menjar blanc amb Licor de Crema d’Arròs “Lo Flamenk” i Bunyols.
Les propostes gastronòmiques de Rubies, creades amb una mirada complice al Delta de l’Ebre, maridaran amb tres ginebres diferents: Macaronesian, Citadelle Jardin d’Été i Gran Cabaret Hendrick’s. La Macaronesian és una ginebra feta a les illes Canàries amb aigua filtrada d’una puresa molt alta que prové de galeries volcàniques. Es una ginebra fàcil de combinar, lleugera, fresca, suau al paladar i amb predomini de sabors herbacis del bosc de Laurisilva, amb un toc especials gràcies als vents alisis. Citadelle Jardin d’Été, inspirada en el jardí del Castell de Bonbonnet, té sabor afruitat amb tocs de llimona, yuzu i taronja que deixa un gust fresc al paladar i amb meló de Charente per suavitzar la vivacitat dels cítrics. Finalment, Gran Cabaret Hendrick’s és una ginebra infusionada amb sabors de fruites d’os i herbes dolces i amb tocs verds de cogombre al final.
Les reserves per la Xa edició del Gin Pairing Sopars de Maridatge a l’Arrosseria Antoni Rubies (C/ Lleida, 6 Artesa de Lleida) es poden fer al telèfon 973 167 553 o bé al email antonirubies@antonirubies.com
Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.