Como Pomona impulsa «early bird dinners» en suport a l’hostaleria lleidatana

La consultora gastronòmica crida a reservar els sopars als restaurants, a partir de les 19.30 hores

Sopar d’hora, avançant el nostre temps d’oci i, al mateix temps, donar un cop de mà a l’hostaleria lleidatana. Tot això fent de l’expressió anglesa: ‘early bird dinners’, que fa referència als sopars ‘anticipats’, un lema de campanya. «A la taula i al llit, al primer crit», és la dita catalana que complementa i localitza el missatge de campanya. Aquesta és la proposta que llança la consultoria gastronòmica Como Pomona per adaptar-se a les restriccions horàries imposades per aquesta segona onada de la Covid-19; unes restriccions que estan causant greus conseqüències a un sector que representa, a més d’un gran motor econòmic, també una manera de viure i relacionar-se.

«Es vol fomentar que es comenci a sopar a les 19.30 hores, i inistir en la necesitat de reservar, perquè es pugui gaudir l’experiència gastronòmica i finalitzar l’àpat amb temps per respectar l’horari de tancament dels establiments i el toc de queda», diu Gimena.
«Els restaurants estan preparats amb totes les mesures higièniques de seguretat i respectant els aforaments permesos. La crida es fa a tothom, parelles, famílies i amics. És possible fer un bon àpat i passar un bon temps de lleure, tot i les restriccions», comenta el consultor gastronòmic.
MÉS ENLLÀ DE LA PANDÈMIA
El periodista Rafa Gimena de Como Pomona destaca que «es tracta d’una proposta que, a més, racionalitzarà els nostres horaris fent-los més europeus i que no implica canviar la nostra manera de ser o socialitzar. Però, que pot ser clau per contribuir a la supervivència dels negocis. És molt probable que, passada la situació d’emergència sanitària, els ‘early bird dinners’ segueixin tenint tot el sentit, de cara a millorar la qualitat de vida dels professionals del sector i compatibilitzar la restauració amb altres activitats de caire cultural a partir de les 21.30 hores com el teatre, concerts o el cinema».
PROPERAMENT, ACTIVITATS CONCRETES
«La setmana vinent la campanya evolucionarà amb activitats concretes per dinamitzar els restaurants amb el suport d’aguns grans productors locals», ha avançat el periodista i cronista gastronòmic.
Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.