Adéu … dijous!

Escrit per Joan Ramon Buixadera

Un dijous més, la masovera compra nous i se’n va cap a casa. Esgotada per la dura jornada, la feina continua i l’edat no perdona, té ganes d’arribar i descansar. Malgrat tot, sort en té de la feina. Els clients, cadascun amb els seus problemes i les seves històries, la mantenen entretinguda i animada. I, quan alguna qüestió li costa de ser resolta, encara millor. Les dificultats que tenen un bon final l’estimulen de valent. La monotonia, tot i que de vegades s’agraeix, acaba essent avorrida.
És ben bé així, també, amb el que passa allà, a Madrid, al TS. Canvien l’actor però el text que recita fa dies que és el mateix. Si de cas algú és de dubtosa credibilitat, o bé presenta una doble personalitat, es diu que no cal filar tan prim, que allò que va dir ja els va bé … i punt. No cal perdre temps, hi ha molta feina a fer, encara.
I ara arriba la “multicampanya” electoral. A veure si ens entendrem o algú prendrà mal perquè, ens explicaran els candidats, aquells als que permeten fer meetings per carrers i places, si parlen de l’ajuntament, o de Madrid, o d’Europa? Ai, déu meu, quin merder pot ser això. O potser no, tots contra Catalunya i apa, endavant que no ha estat res, com passa darrerament.

Bona nit, gent bona !!

Joan Ramon Buixadera

Comments (0)
Add Comment