Acte de cerimònia i l’entrega del premi UB Ferran Adrià a la lleidatana Sara Minguet.

Sara Minguet ha guanyat el premi UB Ferran Adrià pel seu treball “L’ordi a taula”. La introducció dels beta-glucans de l’ordi en un aliment funcional per tal de reduir els nivells de colesterol plasmàtic.

Tutor.
Xavier Llobera dels Maristes Montserrat de Lleida. Marian Moralejo de la Facultat d’Agronoms de Lleida i tutora del projecte itinera ha ajudat també en aquest treball de recerca.

Ponents.
El Rector Magnífic de la UB Joan Elias.  El Dr. Honoris causa de la UB Ferran Adrià.La Directora de Comunicacions de GBFoods Gallina Blanca Montse Carbó

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.