‘Fes clic a la vida’, la campanya de Mamapop per promoure la Fila_0 a la investigació

Una versió de ‘Em dones força’, interpretada per la jove Maria Fernández i Manel Simon, per incrementar el finançament a projectes finalistes de l’IRBLleida

Lleida, 23 de desembre de 2019.- Mamapop ha decidit impulsar la Fila_0 de donacions per al projecte de recerca contra el càncer de mama de l’IRBLleida. Durant les darreres setmanes s’ha realitzat un vídeo promocional a l’entorn de La Seu Vella de Lleida que compta amb les veus de Maria Fernández, la jove balaguerina de 10 anys participant de La Voz Kids, Irene Olivé, i el mateix Manel Simon, impulsor del projecte. Amb aquest vídeo es pretén impulsar les donacions per continuar investigant la variant Her2 del càncer de mama. 

La iniciativa ha comptat amb la participació de Josep Maria Bossa, del segell Bossa Records, que ha estat qui ha arranjat i produït musicalment la versió. També hi ha col·laborat Jaume Sans als enregistraments de vídeo, i l’estilisme i moda de Núria González i Goumar.

Les diferents publicacions online, així com la pàgina web de Mamapop redireccionen a la web de l’IRBLleida, on es poden fer les donacions al projecte abans citat. Ja no teniu excuses! Aquestes festes, Mamapop!

www.mamapop.cat

www.irblleida.org/ca/donacio/donacio-puntual/?projecte=9

El vídeo promocional es pot veure a les principals xarxes socials com ara Facebook, Twitter, Instagram, o també a Youtube:

https://youtu.be/2WBf-1K5gv4

Una iniciativa que vol sumar més 

L’espectacle musical Mamapop està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, director artístic de Mamapop, per a la recerca en càncer de mama.

Mamapop porta recollits fins a la data 125.459 euros, destinats de forma finalista a un projecte d’investigació liderat pel Dr. Serafín Morales de l´Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. Amb la nova iniciativa, Mamapop busca continuar incrementant el recolzament a la recerca del centre IRBLleida

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.