La cooperativa de la Granadella treu el primer oli verd de collita nocturna

“La Primera Premsada” presentarà el diumenge 4 de novembre l’oli nou als consumidors

La Cooperativa de la Granadella  comença la campanya de l’oli verd amb una collita nocturna per tal de garantir la màxima qualitat de l’oli verd amb una gran riquesa de sabors i aromes fruitats amb la màxima concentració de polifenols.

Aquesta iniciativa permetrà disposar de 15.000 litres d’oli verd verge extra de màxima qualitat i garantir als consumidors més exigents la creixent demanda de l’oli verd, tot reforçant les propietats saludables d’aquest producte bàsic de la dieta mediterrània.

El principal benefici de la collita de nit es poder collir les olives a baixa temperatura per aconseguir treure un oli de la màxima puresa amb tots els aromes de l’oli primerenc.

La recol·lecció ha estat la nit del 24 al 25 d’octubre, que coincideix amb la lluna plena.

Aquest oli es presentarà als consumidors el dissabte dia 3 de novembre el mercat “ de “l’Hort a la Taula” que organitza mensualment l’Ajuntament de Lleida a la Plaça Sant Joan de Lleida i es podrà degustar i comprar a la Festa de “la Primera Premsada” de la Granadella que se celebrarà el diumenge dia 4 de novembre amb tot un seguit d’actes festius on l’oliva d’oliva arbequina serà la protagonista.

Pel que fa a les previsions de collita la FCAC estima una collita de qualitat amb una producció similar a la de la campanya anterior que es va situar en 36.500 tones a Catalunya i 11.000 tones a Lleida.

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.