El subdelegat del Govern es reuneix amb l’alcaldessa d’Alcoletge

Entre els diversos temes abordats en el decurs de la reunió, l’alcaldessa ha plantejat al subdelegat del Govern la necessitat de finalitzar el projecte de la nova depuradora, que actualment està a un 80% d’execució.

Alcoletge.  19 de desembre de 2018.–  El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha mantingut avui una reunió de treball amb l’alcaldessa d’Alcoletge, Maria Lluïsa Prat, per conèixer les necessitats d’aquest municipi del Segrià.

Entre els diversos temes abordats en el decurs de la reunió, l’alcaldessa ha plantejat al subdelegat del Govern la necessitat de finalitzar el projecte de la nova depuradora, que actualment està a un 80% d’execució. En aquest sentit, José Crespín s’ha compromès a traslladar aquesta qüestió a ACUAMED (Aguas de las Cuencas Mediterráneas) per conèixer en quin estat es troba la licitació de la darrera fase de l’obra i determinar, d’aquesta manera, la finalització d’aquesta infraestructura.

D’altra banda, Maria Lluïsa Prat ha reclamat al subdelegat del Govern l’aplicació d’una rebaixa en els mòduls agraris de l’IRPF en aquest municipi com a conseqüència de les darreres gelades registrades a Alcoletge.  Crespín ha informat a l’alcaldessa del procediment a seguir per sol·licitar la rebaixa en l’IRPF i s’ha compromès a que, un cop hi hagi acord de ple municipal sobre la qüestió, la Subdelegació del Govern farà les gestions oportunes per a la tramitació de la sol·licitud.

José Crespín ha agraït la predisposició de l’alcaldessa per “facilitar aquest espai de diàleg i intercanvi de impressions per buscar solucions plegats a les qüestions que preocupen als ciutadans”.

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.