11 de desembre inauguració de l’exposició individual de l’artista Joaquín Ureña «L’INSTINT DE PINTAR», A L’Espai Cavallers

COMUNICAT. ESPAI CAVALLERS

 
Amb motiu de les noves mesures de seguretat que suposen un aformanet es faran dues inauguracions. A les 7 i a les 8 de la tarda
Caldrà confirmar assistència al telèfon 629033150 o bé correu electrònicci galeria@espaicavallers.com fins el dia 10 de desembre a les 9 del vespre.

JOAQUIM UREÑA. «L’instint  de pintar». 

«Així em relaciono amb el món, explico el que m’interessa, el veig, el sintetitzo, i ho expresso usant el realisme, amb el procediment de l’aquarel·la, i usant els grans formats com una eina més.

 Crec que ens trobem amb la dictadura de l’abstracte i ara amb els muntatges, la pintura de façanes, molts cops amb un llenguatge hiperrealista derivat de projectes, per no parlar del furor, la invasió de multitud de vídeos sembla que la pintura actualment no té sentit, que és una cosa periclitada, jo penso que la màgia d’un traç sobre un paper sempre tindrà vigència, els nens petits s’expressen d’aquesta forma.

 Sempre pinto del natural, m’enfronto a el tema en directe, siguin els grans formats que impliquen un gran risc i fatiga, o els petits apunts que realitzo assegut en una terrassa per descansar.

 Gaudeixo pintant al carrer conegut, que d’alguna forma faig meva.

 ¡Al pintar del natural no em plantejo copiar la realitat, sinó analitzar-la i tractar d’expressar allò que m’ha emocionat, i si aconsegueixo transmetre-ho en el meu quadre amb els menys elements i menys pinzellades possibles, és quan em sento satisfet, tot i que sempre son millorar-lo en una propera obra, i segueixo pintant».

 

Així mateix, el diumenge dia 13 de desembre a les 12:30 hores, el xef Gonçalo Ferreruela del Restaurant Ferrerruela presentarà uns tast de la seva cuina, salat i dolç, amb el títol LA PASSIÓ DE CUINAR 
Consistirà en dos dos snacks i una beguda espumosa pensades i creades  expressament en l’obra del Joaquín Ureña. El vermell intens és el color de la beguda escumosa que presentarà el Gonzalo i que la seva base és una infusió d’hibiscus i sucre en què el procés de fermentació té paper molt important.
El seu cost serà de 7 euros per persona
Caldrà confirmar assistència al telèfon 629033150 o bé correu electrònic galeria@espaicavallers.com fins el dia 12 de desembre a les 8 del vespre.
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.