L’Andreuenc de Barcelona, campió de la Lliga del Porc i la Forquilla
Dotze finalistes s’han donat cita a Lleida per lluitar pel trofeu dels esmorzars de forquilla
Dotze finalistes, tres de cada una de les províncies catalanes, han competit avui diumenge, dia 28 de setembre pel trofeu de la Lliga del Porc i la Forquilla en una final que s’ha disputat a Lleida en el marc de la Fira de Sant Miquel – MOS. Els aspirants han presentar els seus plats davant d’un jurat expert en gastronomia i esmorzars de forquilla format per la directora de la revista Cuina, Judith Càlix; el director de Capital Española de la Gastronomia, Pedro Palacios; el cap de redacció de la Vanguardi, Albert Molins; la prescriptora i sommelier, Marta Clot; i Jonatahn Nuevo d’Esmorzars de Forquilla CAT.

Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.