EL SINDICAT DE TARRÉS SERVEIX CANELONS INCLUSIUS, TRUFES VEGANES, STEAK TARTAR I PASTÍS DE FARIGOLA A LA FIRA MOS

Balsells i el seu equip presenten, en primícia a la fira, un parell de plats inclusius com són els canelons sense gluten ni lactosa i vegans, aptes per a celíacs i intolerants a la lactosa, que es començaran a comercialitzar molt aviat i s’elaboraran en l`obrador d’Arbeca.

Molt satisfets per la quantitat de gent que ens està visitant per tastar les novetats culinàries que presentem i, també, per l’organització de la fira”. Així resumia Òscar Balsells, gestor del Sindicat de Tarrés, les primeres hores de participació en
l’estand de la carpa de Gust de Lleida, dins de MOS, la reconvertida Fira de Sant Miquel.

Balsells i el seu equip presenten, en primícia a la fira, un parell de plats inclusius com són els canelons sense gluten ni lactosa i vegans, aptes per a celíacs i intolerants a la lactosa, que es començaran a comercialitzar molt aviat i s’elaboraran en l`obrador d’Arbeca.

El públic s’ha interessat per saber com elaborem els canelons i sobretot ones podran comprar”, ha explicat Òscar Balsells.

L’altre plat inclusiu que ha presentat a la fira són unes postres veganes: unes trufes sense gluten, amb sal i oli de tòfona de Tarrés. “A la zona tenim els millors ingredients per fer aquestes postres: un oli d’oliva arbequina excel·lent i l’oli i la sal de
tòfona més genuïns de les Garrigues”, assegura Balsells.

Cal dir que aquests dos plats vegans els comercialitzarà molt aviat la marca Forquilla d’Or, creada per Òscar Balsells, i que distribuirà una reconeguda empresa de Lleida.

El gestor del Sindicat també s’ha posat el davantal per cuinar en directe, a l’estand de la fira, un steak tartar amb pensament de cendra dels Forns de Calç de Tarrés. Amb carn de vedella i ingredients de proximitat, el tastet –i el show culinari– han estat molt ben rebuts pels assistents.

Finalment, el públic també pot assaborir un dels pastissos que més èxit té dins del Bufet Garriguenc del Sindicat de Tarrés: el pasWs de farigola, una delicadesa que elabora en exclusiva una pastisseria de l’Espluga de Francolí per al Sindicat.

Així doncs, quan encara falten unes hores per tancar la jornada gastronòmica organitzada per Gust de Lleida dins de MOS-Fira de Sant Miquel, el gestor del Sindicat de Tarrés fa una valoració molt positiva d’aquesta iniciativa que és  una excel·lent manera de promocionar els productors i restauradors de la demarcació de Lleida, en una fira que, sens dubte, tindrà un exitós recorregut”.

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.