Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC). Lliurament dels premis anuals
EL COL.LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS AMB L’EXCEL·LÈNCIA I LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR AGROALIMENTARI CATALÀ DURANT EL SEU SOPAR ANUAL

EL COL.LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA REAFIRMA EL SEU COMPROMÍS AMB L’EXCEL·LÈNCIA I LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR AGROALIMENTARI CATALÀ DURANT EL SEU SOPAR ANUAL
El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) ha celebrat la seva Junta/Assemblea General del mes de desembre , un esdeveniment que ha reunit més d’un centenar de membres del Col·legi, professionals del sector agroalimentari i destacades personalitats dels àmbits acadèmic i empresarial.
La reunió de la Junta General, celebrada a les 19:00h, ha servit per repassar les accions desenvolupades durant l’any, exposar els informes de les noves incorporacions de membres i presentar els pressupostos per al 2025. Així mateix, s’ha procedit a la renovació dels càrrecs de la Junta de Govern, consolidant el compromís de lideratge i transparència de la institució, on s’ha ratificat el segon mandat consecutiu de l’actual degana, Conxita Villar.
Un cop finalitzada la sessió oficial, ha tingut lloc el lliurament dels premis anuals, que posen en valor l’esforç, la innovació i la contribució al sector agroalimentari. Entre els guardons més destacats, s’ha atorgat el VII Premi d’Excel·lència al Millor Treball Final de Màster a Marc Galofré Cases, pel projecte d’una indústria elaboradora de margarina amb una producció de 200.000 kg anuals, ubicada a Cervera (Lleida). Aquest premi reconeix no només la qualitat acadèmica, sinó també el potencial aplicatiu en el sector.
També s’ha fet entrega del premi al VII Concurs de Fotografia, que ha distingit la fotografia “Repòs hivernal arrossar”, obra de Meritxell Jardí, una imatge que capta la bellesa i serenor del paisatge agrícola en plena temporada d’hivern.
El V Premi Alimentem el Món, destinat a iniciatives que fomenten la sostenibilitat en tots els àmbits, mediambiental, econòmic i social , ha estat lliurat al restaurant La
Boscana pel seu projecte “Fruita i gastronomia”. El premi ha estat recollit pel seu xef, Joel Castanyé, qui recentment ha aconseguit sumar l’Estrella Verda a la seva actual Estrella Michelin, un reconeixement que premia els restaurants amb una filosofia basada en la sostenibilitat i l’economia circular.
Finalment, el VII Premi Gent per Canviar el Món ha estat concedit a Ignasi Servià, per la seva contribució en la promoció del regadiu i les qüestions relacionades amb l’aigua, així com, la seva dedicació i participació en el Col·legi per a desenvolupar aquestes temàtiques.
Després del lliurament de premis, els assistents han pogut gaudir d’un sopar de gala que ha inclòs la projecció d’un vídeo commemoratiu amb les imatges guanyadores i finalistes de les set edicions del concurs de fotografia. Aquest moment ha servit per tancar la vetllada amb un toc d’emoció i inspiració, reafirmant el compromís del COEAC amb l’excel·lència i la innovació en el sector agroalimentari català.
Sobre el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya:
El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) és una corporació de dret públic regida per la Llei 7/2006 de l’exercici de professions titulades i de col·legis professionals, que té com a finalitat l’ordenació, representació i defensa de la professió i dels interessos professionals dels enginyers i enginyeres agrònomes.
L’àmbit d’actuació del COEAC és tot el territori català i s’organitza en quatre demarcacions: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona a través d’una seu central a Barcelona i una delegació a Lleida.
El col·lectiu d’Enginyers Agrònoms de Catalunya està constituït per un miler de persones formades en l’àmbit de l’enginyeria agronòmica, que desenvolupen la seva activitat en diferents àrees: l’enginyeria, la consultoria, l’empresa agroalimentària, el medi ambient, la formació universitària i no universitària, l’administració pública, les cooperatives agràries, etc. Es tracta d’un col·lectiu ampli, multidisciplinari i molt professional.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.