XALET SUIS. Victorejat restaurant on s’elabora una excelsa cuina de mercat, plats temptadors de cuina internacional mereixedors d’estrella.

La clientela de Xalet Suis está formada per persones de negoci, ciutadans de paladar sensible a l’exquisitat, gent de pas ben assessorada, i visitants seduíts per la fama del local.

Xalet Suis és un emblemàtic restaurant caracteritzat per un alt nivell culinari, i alhora per la manera de fer i d’entendre un dels conceptes claus de la restauració; aconseguir que el client es trobi com a casa sense ser-hi, gaudin de sabors gastronomics exquisits i alhora  inoblidables

NISSAGA DE CUINERS. MÉS DE 50 ANYS DE PROFESSIÓ. TOTA UNA VIDA DEDICADA ALS FOGONS

La família Balasch-Botargues, hereva d’una llarga tradició hostalera que es remunta a l’any 1966 amb establiments mítics com el Santbernat o la Huerta, va crear el 1982 el Xalet Suís, victorejat restaurant on s’elabora una excelsa cuina de mercat, plats temptadors de cuina internacional mereixedors d’estrella.

 

CARTA

La Carta està conformada per una  selecció de plats acuradament escollits: Entrants freds i calents, amanides, fondues, carns i peixos. Plats que juguen amb els sabors i els paladars més exigents. Elaborats amb productes escollits per la seva qualitat.
Tant els entrants, com els plats principals, les postres casolanes i la acurada selecció de vins estan pensats per completar uns àpats amb un alt nivell gastronòmic.

CLIENTELA

La clientela de Xalet Suis está formada per persones de negoci, ciutadans de paladar sensible a l’exquisitat, gent de pas ben assessorada, i visitants seduíts per la fama del local.

Està obert tots els dies de la setmana.

 Alcalde Rovira Roure, 9. Lleida. Tel. 973 230412

 

 

 

Comments (0)
Add Comment