Trobada d’innovació “Breakfast4Inno” amb Torrons i Mel Alemany a la Fira de Sant Miquel 

El "Breakfast4Inno" és un espai per compartir coneixement, experiències reals, casos d'èxit o reptes que estan realitzant o projectant empreses en l'àmbit de la innovació.

Dijous, 30 de setembre – Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ha participat en el segon “Breakfast4Inno” organitzat pel projecte INNO4AGRO, en el marc de la Fira de Sant Miquel, a l’espai Inno4Agro de l‘estand de l’Ajuntament de Lleida. El “Breakfast4Inno” és un espai per compartir coneixement, experiències reals, casos d’èxit o reptes que estan realitzant o projectant empreses en l’àmbit de la innovació.

Ferran Alemany ha presentat el seu model d’innovació col·laborativa i la seva experiència de cooperació amb altres empreses del territori per desenvolupar nous productes i amb centres de recerca, com la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Lleida, al Parc Científic. Concretament, ha desenvolupat una nova mel amb llimona, un projecte d’innovació que recupera la tradició remeiera. “Juntament amb la Planta Pilot de Tecnologia dels Aliments, de la Universitat de Lleida, vam crear la combinació de Mel i Llimona, que evoca els efectes sanadors i beneficis de la mel pels mals de gola i que porta un alt contingut de vitamina C”, ha destacat Alemany durant la trobada. Robert Soliva, responsable de la Planta Pilot, ha explicat el repte al qual s’enfrontaven a l’hora de desenvolupar aquest producte: “Amb la combinació de mel i llimona teníem el repte de potenciar el gust de la llimona així com el d’assegurar una conservació òptima que mantingués les propietats d’ambdós productes”.

La Planta Pilot de Tecnologia d’Aliments del PCiTAL, que forma part del projecte Inno4Agro i està dirigida des del departament de tecnologia dels aliments (DTECAL) de la Universitat de Lleida (UdL), és un espai habilitat, de poc més de 300 m2, per a realitzar assajos de processament d’aliments en l’àmbit de la fruita tallada i trossejada a punt per consumir (IV Gamma), i els plats preparats refrigerats (V Gamma). A més també s’assaja amb productes reestructurats (VI Gamma). És, en qualsevol cas, un intermedi entre la producció a escala de laboratori i la indústria convencional. 

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.