SIBUYA Urban Sushi Bar inaugura a Lleida el primer restaurant de Catalunya
La companyia compleix així aquest exercici el seu objectiu d'arribar al mercat català, la presència del qual es veurà reforçada ben aviat a Barcelona
SIBUYA Urban Sushi Bar, la marca especialitzada en cuina japonesa pertanyent al grup lleonès de restauració Grupo Sibuya SL, acaba d’inaugurar a Lleida el seu restaurant número 50 a Espanya i el primer de Catalunya, un dels objectius estratègics per a aquest exercici.
Ubicat a la Plaça Ricard Vinyes, núm. 3 al centre de la ciutat i en una de les zones més concorregudes per la seva àmplia oferta comercial i de restauració, el local compta amb una superfície de 130 m² en una sola planta a més d’una terrassa,
que li permet disposar de 68 places per a comensals (44 a interior + 24 a exterior).
Per gestionar-los, s’han creat 12 llocs de treball estables que han estat ocupats per joves de la localitat amb una edat mitjana inferior als trenta anys, i que durant les últimes setmanes han rebut la completa formació a càrrec de l’equip de SIBUYA a altres locals.
L’objectiu de la marca és portar l’experiència SIBUYA a aquest nou mercat, amb una carta que és pura innovació i varietat, basada en ingredients de primera qualitat com Tonyina, Salmó, Pollastre, Llagostins… i el famós sushi flamejat que
no deixa indiferent ningú. Amb propostes tant per als clients més atrevits com per als tradicionals, i amb opcions per als que prefereixen menjar sa o per als fans de les salses.
Jesús Fernández, CEO de Grup SIBUYA, comentava: «Estem completant un nou exercici de creixement i aquest era per a nosaltres un pas molt important. El nostre objectiu és aconseguir una presència sòlida de SIBUYA a Catalunya i volem fer-ho bé, per la qual cosa ben aviat estarem també a Barcelona, ja a principis del 2024. Confiem en la bona acollida del públic a la nostra proposta de sushi urbà».
Amb aquesta obertura SIBUYA arriba als cinquanta restaurants operatius a Espanya, més l’inaugurat a Porto el passat mes de setembre. I també fa el número 60 del Grup, incloent-hi els 9 restaurants de la seva segona marca, KAMADO Asian Food.
SOBRE SIBUYA
Grupo SIBUYA es va crear el 2016 per Rubén Labandera i Kima Fuentes, empresaris amb una àmplia experiència en hostaleria. La companyia pren el nom de la cruïlla més famós del món, el cèlebre Shibuya de Tòquio. Actualment, engloba els restaurants de la marca SIBUYA (50 a Espanya i un més a Portugal) i KAMADO (9), amb una plantilla de més de 800 treballadors.
SIBUYA és un concepte d’Urban sushi bar atrevit i original, que proposa viure una experiència gastronòmica a través de la reinterpretació de la cuina japonesa, en un entorn informal, modern i acollidor.
+ INFORMACIÓ. https://sibuyaurbansushibar.com
Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.