Primavera Poeticomusical a benefici de l’AECC al Teatre Foment de Juneda

L’acte ha estat presentat conjuntament per la Mary Bometón, responsable de relacions externes i comunicació de l’AECC i per Marta Mateus, locutora de Ràdio Juneda.

0 38

Aquest diumenge dia 15, a les 7 de la tarda, al Teatre Foment de Juneda, ha tingut lloc el recital poètic i musical que organitza cada dos anys la Junta local de l’AECC de Juneda, amb l’assistència d’unes 300 persones.

fotografia de l’actuació del cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida)

L’acte ha estat presentat conjuntament per la Mary Bometón, responsable de relacions externes i comunicació de l’AECC i per Marta Mateus, locutora de Ràdio Juneda. Els cinc membres del Grup Austral han fet la seva presentació com a grup musical a Juneda i a continuació s’han alternat a l’escenari els nois i noies de la Mancomunitat de Música de les Garrigues, els nens i nenes de la Catequesi i  el cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida, format per laringetomitzats. També han col·laborat amb les seves actuacions, la companyia Cassigalls, la secció de ball i dansa del Grup l’Esclat, la Clara Pons a la flauta travessera, l’Agrupació Sardanista de Juneda i la Massa Coral els Cantaires acompanyada dels petits Cantaires.

Diversos voluntaris han llegit les seves poesies.

 fotografia de l’actuació del grup musical Austral.

 

fotografia de l’actuació del cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida)

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.