Onze finalistes, al IV Concurs de Cuina de la Truita de riu d’Alfarràs

Un total d’onze alumnes de l’Escolada d’Hoteleria i Turisme de Lleida competiran avui dimarts, dia 19 de març, com a finalistes del IV Concurs de Cuina de Truita de Riu que organitza l’Ajuntament d’Alfarràs i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb la col·laboració de la Piscifactoria Santa Ana i la consultoria de comunicació Como Pomona, en el marc de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs. L’escola lleidatana acollirà la competició a partir de les 17 hores que els alumnes entraran en la cuina de forma esgraonada. Dues hores més tard, a partir de les 19 hores aniran presentant els seus plats al jurat.

El Jurat ha estat format pel pastisser i cuiner, Ivan Pascual de Gummer Events; l’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve; la directora de l’Escola d’Hoteleria, Ana de Madariaga; el cuiner de l’Escola Agrària d’Alfarràs, José Antonio Palacios; i el periodista i cronista gastronòmic, Rafa Gimena.

Els onze alumnes finalistes són: Pol Cura Dejuan, que elaborarà un Sobre de truita; Johathan Fernández Benito, amb Truita de Mar; Ashot Gevorgyian, amb Truita confitada i estragó; Eusebi Juanpere Pasanau, amb Truita de proximitat; Àlex López Gil, i la seva recepta de Truita a la Garriguenca; Julen Martínez Arroyo, que presentarà una Truita Oriental; Ricard Palau Oncins, amb una Bomba de truita de riu; Sara Pifarré Roca, que farà un Timbal de truita; Eduard Pires de Moura, i el seu Homenatge a la truita; Roger Roma Masip, amb Truita en papillot amb tàrtara; i Dmytro Zheliezniakov que presentarà una Truita al forn amb arròs.

El primer classificat guanyarà un llibre de cuina i un àpat gastronòmic del xef Joel Castanyé al restaurant La Boscana de Bellvís per a dues persones; el segon i tercer classificat, un llibre de cuina; i tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la seva participació en el concurs i un obsequi de l’organització. Els tres primers classificats presentaran les seves creacions a la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs el dissabte, dia 6 d’abril.

L’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve, es mostra satisfet «pel posicionament d’Alfarràs al voltant de la Truita de Riu i el Préssec de Pinyana, dos productes claus de la imatge de la localitat amb el riu Noguera Riagorçana com a element de fons de tots dos».

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.