Mercè Tomàs i Toni Lara. Propietaris del restaurant l’estel de la Mercè

La cuinera Mercè Tomàs, formada a l’Escola d’Hostaleria de Lleida, conjuntament amb el su marit, el maitre Toni Lara, han aconseguit amb tot mereixement que l’Estel de la Mercè estigui considerat com un indiscutible referent al panorama gastronòmic.

A qui no coneix l’estel de la Mercè, ¿que els dirien vostès que és?

Un restaurant especialitzat en cuina de mercat, en cuina  elaborada a base d’exclusius productes frescos de la temporada

A la cuina de l’estel  de la Mercè, ¿qué la caracteritza?

Posar l’ànima, i tones d’il· lusió en l’elaboració de cada un dels plats

De nou, d’innovador, la seva cuina què aporta?

Un ampli ventall de plats originals, creatius, que es caracteritzen pel contrast de gustos

Un exemple d’això, a l’apartat d’entrants, ¿quin podría ser?

Els canelons d’ànec embolicats amb elàstic i encenalls de tòfona amb beixamel suau de pera de Lleida

En l’apartat de peixos?

La suprema de lluç pinxo de canya del Cantàbric amb cremada d’all sobre enciam marina i aire del propi brou

I en carns?

L’steak tàrtar de Bruneta, elaborat davant del comensal.

Pel que fa a postres, que suggeririen?

Tiramisú de la Mercè amb gelat de praliné

A més de l’esmentada singularitat de la seva cuina, algun altre aspecte diferenciador d’altres establiments del sector, quin seria?

 La carta de vins, les recomanacions enològiques del sommelier Toni Lara, (millor Sommeñlier Català 2013). Les sales privades. L’espai Gastrobar …

A l’espai Gastrobar …. què el caracteritza?

S’oferta un servei informal i relaxat amb tapes, racions i vins a copes. El Gastrobar també està disponible per a celebracions, presentacions de productes, cates …

La filosofia de l’estel de la Mercè, ¿en què se sustenta?

En la nostra passió per la cuina, per la restauració, i inspirada en el desig de procurar fer un restaurant al qual s’acudeix per sentir-se feliç

Segons l’opinió de comensals, l’estel de la Mercè figura entre els restaurants ben valorats, per aconseguir tal grau de notorietat, concretament ¿que han fet?

Esmerçar-nos en elaborar plats excel·lents, explicar-los amb detall a tot comensal que ens ho demana. Posar l’ànima en cada plat. Desplegar intens amor als sabors, a les aromes, a la innovació. Procurar dispensar un tracte encomiable. Haver-nos envoltat d’un estimulant equip de persones positives…

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.