LINYOLA. 19 i 20 DE MAIG. 5ª Fira de la Camamilla. Un concurs gastronòmic, el ‘Tracto-Cine’ i la trobada de ‘Patchwork’ són algunes de les novetats

Enguany la mostra coincideix amb la Festa Major de Linyola, a fi d’obtenir més repercussió i visites en ambdues celebracions Aquest cap de setmana se celebra a Linyola la 5a edició de la Fira de la Camamilla i dels Tractors Antics, coincidint també amb la Festa Major del Municipi.

0 91

D’aquesta manera s’aconseguirà més repercussió i afluència de gent, segons ha explicat el seu alcalde Àlex Mases.

En aquesta edició, la planta tradicional de Linyola pren força a la cuina, ja que durant la segona quinzena de maig i la celebració de la fira especialment, les fleques, bars i restaurants de Linyola oferiran una Ruta gastronòmica. “Els establiments del municipi oferiran degustacions gastronòmiques originals i sorprenents fetes amb Camamilla de Linyola, les quals els visitants podran valorar i puntuar amb la APP del municipi. La Boscana, estrella Michelin, també s’ha adherit a aquesta iniciativa i crearà la seva pròpia mostra amb Camamilla”, descriu l’alcalde.

Per donar més força a aquesta iniciativa, també s’ha organitzat el primer concurs de receptes de camamilla, “dividit en dues categories, la de sòlids i la de begudes. Aquest és obert a tothom i es donen premis en metàl·lic”, apunta Mases.

Durant el cap de setmana, hi hauran jornades tècniques, exposició de tractors antics, la segona edició del concurs de contes i narracions breus, projeccions, tallers, mercat i música en directe. “Per primera vegada farem el Tracto-Cine, que és un espai habilitat per a fer cine a la fresca, però habilitat per anar-hi amb tractors. També hi haurà la primera trobada de ‘Patchwork’ i una demostració de picapedrers, organitzada per l’IES Mollerussa”, diu l’alcalde.

En aquesta quinta edició prenen també protagonisme les associacions i entitats del poble, les quals també tindran el seu espai. “Per primera vegada al Molí del Oli hi haurà una jornada de portes obertes i una exposició de plantes aromàtiques i medicinals”, explica Mases.

La 5a Fira de la Camamilla i tractors antics tindrà lloc el proper 19 i 20 de maig, coincidint amb la Festa Major de Linyola que començarà divendres 18 i finalitzarà dilluns 21 de maig.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.