KYLATT guanya el ‘Premi del Públic’ al Millor Oli a la Fira de Les Borges.

KYLATT ha estat seleccionat pel públic assistent a la Fira entre trenta-dos olis

 KYLATT, del Molí d’Alcanó del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, és el guanyador del prestigiós Premi del Públic, que reconeix l’oli més apreciat i valorat dels assistents de la Fira.

El públic que divendres, dissabte i diumenge ha passat per Fira de l’Oli de les Borges ha decidit que KYLATT és el millor oli verge extra en aquesta edició. Per prendre aquesta decisió, el públic ha fet prèviament un tast de trenta-dos olis i posteriorment, ha emès el seu vot. El resultat final es va donar a conèixer a la cerimònia de cloenda de diumenge a la tarda.

KYLATT és un oli d’oliva verge extra que neix d’olives 100% arbequines recol·lectades manualment i procedents de camps d’Alcanó. És un oli especial perquè és de collita primerenca. El públic n’ha destacat la seva excel·lent qualitat i el seu gust, que resulta picant però, alhora, amb un equilibrat toc dolç i amarg. KYLATT té aromes que recorden a herba tallada, notes de fonoll o nou verda i tocs clars d’ametlla, que li defineixen la dolçor en boca dels olis d’Arbequina.

A més de ser el guanyador en la categoria del premi del Públic, KYLATT també ha guanyat el premi al millor disseny d’stand. Inspirat en el mediterrani, l’stand transmitia l’essència de la marca evocant, precisament, aquests  valors mediterranis. Una pantalla retroil·luminada mostrava un infinit mar blau en equilibri amb la part més rústica i tradicional com és la fusta, allò que arrela a la terra.

Cal destacar que en anteriors edicions de la Fira de l’Oli KYLATT ha estat guanyador de nombroses distincions. El 2021 va guanyar el premi al millor oli verge extra fruitat verd dolç i el 2022 el premi al millor disseny de producte.

Durant la Fira, els assitents també han pogut conèixer la resta de productes de l’Or de Ponent i gaudir de les diferents activitats que s’han realitzat, com per exemple el showcooking del xef amb Estrella Michelin, Oriol Ivern, que va cuinar en directe una tapa maridada, precisament, amb l’oli guanyador: KYLATT.

Aprofitant la presència del xef, L’Or de Ponent va preparar una altra suculenta acció com el sorteig d’un menú per a dues persones al prestigiós restaurant Hisop de Barcelona, el restaurant d’Ivern.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.