Jornada de crítica literària Quaderns de Bellaguarda-Reflexió i debat a l’entorn des encontres d’escriptors i crítics a les Garrigues.

Eduard Batlle, Xavier Macià, Àngels Marzo, Josep Borrell, Àlex Broch, Marta Alòs, Francesc Pané, Carme Vidal i la companyia Cassigalls de Juneda han participat en la jornada

0 51

L’Institut d’Estudis Ilerdencs acull aquest matí la Jornada de crítica literària Quaderns de Bellaguarda-Reflexió i debat a l’entorn des encontres d’escriptors i crítics a les Garrigues, amb una temàtica que girarà al voltant de la poesia i la novel·la catalanes actuals.

La jornada, que ha estat presentada pel diputat Enric Mir, ha proposat sengles debats sobre dos llibres que han estat fruit de la tasca de l’Encontre d’escriptors i crítics a les Garrigues que organitza el Centre d’Estudis d’aquesta comarca. Les obres en qüestió són ‘Poesia catalana avui 2000-2015’ i ‘Novel·la catalana avui 2000-2016’, de la col·lecció Quaderns de Bellaguarda, editats l’agost del 2016 i el setembre del 2017, respectivament. Són obres col·lectives que recullen noves i inèdites aportacions al debat crític sobre la literatura catalana contemporània.

A la taula sobre ‘Poesia catalana avui’ hi han pres part Eduard Batlle, Xavier Macià i Àngels Marzo (autors), Josep Borrell (crític) i Àlex Broch (coordinador), mentre que a la taula sobre ‘Novel·la catalana avui’ hi han participat Marta Alòs i Francesc Pané (autors), Carme Vidal (crítica) i Àlex Broch (coordinador). La sessió ha acabat amb un recital a càrrec de la companyia Cassigalls de Juneda.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.