El Casal de la Dona reconeix Mati Díaz, una de les “Anònimes” que han fet gran el barri de Cappont

La presidenta de l'Associació de Dones del barri és homenatjada en aquest programa que vol reconèixer la tasca de lleidatanes que han treballat durant molts anys per fer una ciutat millor

0 50

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, ha presidit aquesta tarda al Centre Cívic de Cappont una nova sessió del programa ‘Anònimes’, que organitza el Casal de la Dona per tal de descobrir les vides de dones lleidatanes anònimes que han treballat activament en la construcció d’una ciutat millor.

En aquesta ocasió, s’ha fet un reconeixement a Mati Díaz, que fa uns 25 anys que és al front de l’Associació de Dones de Cappont, en un emotiu acte que ha fet un repàs per la seva trajectòria vital i que ha deixat petit la sala de l’entitat al Centre Cívic.

Mestres ha destacat que aquest projecte vol reconèixer les “dones que s’han compromès i han fet ciutat”, a partir de les mateixes propostes que fan entitats i persones de cada barri. “Volem donar les gràcies a la Mati i a totes les persones que hi ha darrere seu a la junta i les sòcies de l’associació per estar constantment actives i fer xarxa entre les dones per trobar-se i fer activitats”, ha afegit.

En les anteriors sessions del programa “Anònimes” s’ha homenatjat a Mercè i Araceli Molina a la Mariola; Paquita Roure als Magraners; Carmina Gómara al barri d’Universitat; i Tere Gil i Isa Sàez a Balàfia.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.