Marcio Barradas inaugurará les 1es Jornades Gastronòmiques “A 4 Mans Lleida”, organitzades per Caravista Restaurant

Elaborarà un menú 3D inspirat en motius mariners amb l’ajuda d’una impressora 3D i en col·laboració amb el cuiner amfitrió, Mateu Blanch, del Caravista Restaurant.

Marcio Barradas, cuiner i propietari de l’empresa especialitzada en el disseny d’aliments Moodbytes, serà el professional convidat a la sessió inaugural de les 1es Jornades Gastronòmiques “A 4 Mans Lleida”, en la qual elaborarà un menú 3D inspirat en motius mariners amb l’ajuda d’una impressora 3D i en col·laboració amb el cuiner amfitrió, Mateu Blanch, del Caravista Restaurant.

DIJOUS 31 DE GENER. LLEIDA ACULL AL CREADOR DELS PRIMERS RESTAURANTS 3D DEL MÓN

Barradas és director i fundador de Moodbytes, empresa dedicada a l’aplicació de les últimes tecnologies en el sector de l’alimentació. També va fundar FoodInk, creant els primers restaurants 3D del món, fet que li va permetre entrar en el Llibre dels Records Guinness per aquesta tasca. Ha protagonitzat diverses aparicions televisives, la darrera en el programa de TVE Masterchef Junior.

El director de Moodbytes ha afirmat que el menú d’aquest dijous, en el que s’elaboraran plats totalment nous, “vol constatar les possibilitats que hi ha actualment en l’aplicació de la tecnologia 3D a la cuina, que en el cas del nostre menú combinarem amb productes de la terra”.

La sessió inaugural, al igual que la resta, començarà a les 20.30 h. i inclourà una demostració gastronòmica al carrer (street cooking), un còctel de benvinguda, un sopar de maridatge amb 6 plats i vins del Celler Parxet, begudes, cafè i un combinat d’acomiadament.

Les 5 sessions gastronòmiques de les Jornades Gastronòmiques “A 4 Mans Lleida” tindran com a professionals convidats Marcio Barradas (dijous, 31 de gener); Sergi Ortiz, del Restaurant Antic Forn de Cervera (dijous, 7 de febrer); David Molina, del Restaurant Cràpula de Lleida, (dijous, 21 de febrer); Xixo Castany, del Restaurant Malena de Gimenells (dijous, 28 de febrer) i Ivan Pascual, de Gumer Events d’Almenar, (dijous, 7 de març).

Les jornades estan organitzades pel Caravista Restaurant amb la col·laboració de Gleva Estates.

 

NOTÍCIES RELACIONADES.

LES JORNADES GASTRONÒMIQUES “A 4 MANS LLEIDA” COMENCEN DIJOUS AMB UN MENÚ 3D 

Una iniciativa innovadora que es desenvoluparà aquest hivern a Lleida i que comptarà amb la presència de 6 cuiners de prestigi de Lleida i d’altres contrades.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.