El menú degustació que va preparar el cuiner Sergi Caelles va incloure una cassola de tros elaborada amb vedella Selecta de l’Horta, criada a la mateixa granja, acompanyada d’amanides de productes de l’horta. Les begudes que van acompanyar l’esmorzar van ser els vins joves del Celler de Sanui, la sidra de Fruita Blanch, els sucs ecològics de Cal Garreta i la cervesa artesana “pallaresa” de Granja Pifarré. L’esdeveniment va ser una experiència gastronòmica on el producte, territori i tradició van anar de la mà.
L’acte va comptar amb la participació de l’expert gastronòmic Enric Ribera , que va compartir algunes de les novetats presentades al Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2025 i va oferir reflexions sobre el valor de la cuina de territori, posant en relleu la importància de preservar les arrels i donar suport als productors locals.
La trobada va estar acompanyada per l’actuació musical en format acústic de Cristian Mòdol, que va posar la banda sonora a un matí de convivència, emoció i orgull de l’Horta.
Carles Pifarré, pagès de l’Horta i organitzador de l’acte, va agrair el suport i el patrocini del comerç local Cal Quico , Plusfresc, l’Associació de Productors de l’Horta i Cultura de la Generalitat de Catalunya , que van fer possible aquesta trobada dedicada al territori i a la seva gent.
També va recordar que el 20 i 21 de desembre als matins Granja Pifarré tancarà temporada amb les actuacions de Sac Espectacles que tornaran a portar la gimcana teatral “L’Autèntica Soca de Nadal” pels més petits de la casa.