La DOP Les Garrigues organitza el II Curs de Tast d’Olis

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues juntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) inicia el II Curs de Tast d’Olis, adreçat a persones i tècnics vinculats a les cooperatives inscrites. 

La DOP Les Garrigues i la FCAC organitzen el II Curs de Tast d’Olis que comença el proper dilluns, 7 de maig. Una vintena de professionals de les cooperatives/operadores inscrites a la Denominació d’Origen participaran en aquest II Curs, amb la finalitat d’ampliar els seus coneixements i la seva formació sobre la valoració sensorial de l’oli d’oliva verge extra. El primer es va portar a terme el més d’abril, i el total serà de prop de quaranta participants en aquesta formació.

La DOP Les Garrigues, entitat certificadora de l’oli reconeguda per ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació), ofereix aquesta formació a les entitats inscrites que treballen permanentment per oferir el millor oli d’oliva verge extra als seus clients.

*

Comments (0)
Add Comment