Josep Maria Esquirol i Fernando Fantova, a la tercera entrega del cicle ‘Repensar les nostres vides’ que organitza l’Institut d’Estudis Ilerdencs

‘Podem prescindir dels altres?’ ha estat el tema d’un debat que ha estat presentat per Josep Maria Forné i moderat per Mercè Birba.

Josep Maria Esquirol, filòsof i professor de la Universitat de Barcelona, i el consultor social Fernando Fantova han estat aquest vespre els protagonistes de la tercera entrega del cicle ‘Repensar les nostres vides’, celebrat a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Esquirol i Fontova han debatut al voltant del tema ‘Podem prescindir dels altres?’, en una sessió que ha estat moderada per la psicòloga Mercè Birba i que ha presentat Josep Maria Forné, responsable de la secció de filologia de l’IEI i d’aquestes jornades.

El cicle forma part dels actes de commemoració del 75è aniversari de l’IEI i és la continuació d’un cicle anterior que, sota el nom de ‘Pensar l’actualitat’, va proposar temes de caràcter social i polític. Ara, en aquest segon cicle es proposen temes relacionats amb la vida personal i el seu creixement.

La darrera de les jornades es farà el 20 de febrer i tractarà sobre el tema ‘I de la sexualitat quan en parlem?’, amb Francesc Granja, MBA per Esade, sexòleg, coach i divulgador, i que des de fa més de vint anys pateix una lesió medul·lar adquirida, i l’escriptora, sexòloga i investigadora Valerie Tasso. La sessió estarà moderada per Maria Àngels Balsells, doctora en Psicopedagogia i professora de la UdL.

Josep Maria Esquirol i Fernando Fantova, a la tercera entrega del cicle ‘Repensar les nostres vides’ que organitza l’Institut d’Estudis Ilerdencs

 

Cal recordar que en les dos anteriors entregues hi van participar, d’una banda, la religiosa Lucía Caram i la política i periodista Montse Nebrera, actuant com a moderador Joan Biscarri, vicerector de la UdL, i de l’altra l’escriptor Ferran Sáez i Anna Soldevila, professora de Pedagogia i Psicologia de la UdL, actuant de moderador Carles Alsinet, degà de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.

Comments (0)
Add Comment