Amb aquesta nova edició, la Fira de l’Oli Verd de Maials reafirma el seu paper com un dels principals esdeveniments dedicats a l’oli d’oliva verge extra del Segrià
Maials ha celebrat aquest dissabte, 22 de novembre, la inauguració de la 28a edició de la Fira de l’Oli Verd, una cita consolidada que posa en valor el producte estrella del municipi i l’activitat cooperativa del territori.
L’acte d’obertura, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Maials, ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú i el diputat, Fermí Masot.
També hi han assistit l’alcalde de Maials, David Masot, el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Miquel Sàmper, representants municipals, alcaldes de la comarca, consellers comarcals i els diputats de la Diputació de Lleida, Manel Solé, Antoni Carré, Rosalia Carnicé, Nuria Palau i Joan Gilart.
Després dels parlaments institucionals i la signatura al llibre d’honor, les autoritats han encapçalat la comitiva que, acompanyada pels gegants i grallers del poble, s’ha desplaçat fins a la Cooperativa del Camp Foment Maialenc, on han estat rebudes pel president, Francesc Teixidó, i membres de la junta.
La jornada ha continuat amb el tall de cinta inaugural i la visita a la zona firal, ubicada al carrer Barceloneta i al pavelló municipal, on s’exposen productors, cooperatives i empreses del sector oleícola i agroalimentari del territori.
Amb aquesta nova edició, la Fira de l’Oli Verd de Maials reafirma el seu paper com un dels principals esdeveniments dedicats a l’oli d’oliva verge extra i a la promoció del producte local, convertint-se en un punt de trobada per a productors, consumidors i professionals del sector.