EL PROJECTE “SELECTA DE L’HORTA” CREA ALIANCES

La nova proposta de carn "Selecta de l'Horta" és un producte de proximitat que ofereix Granja Pifarré, una empresa familiar de l'Horta de Lleida amb una activitat agrària de tradició centenària.

Els germans Pifarré han fet aliança amb els germans Bastús de carnisseria Bastús ubicada a la Pobla de Segur. Les dues empreses familiars amb llarga tradició generacional en els seus respectius negocis de ramaders i carnissers han unit esforços per oferir uns lots de productes carnis d’alta qualitat sota la denominació “Selecta de l’Horta”.

Fa dos mesos Granja Pifarré va oferir per primera vegada la comercialització dels lots de “Selecta de l’Horta” amb una bona acceptació del públic lleidatà i de diferents pobles de Ponent (Alcarràs, La Portella, Penelles, Rosselló…) que van esgotar les reserves dels 60 lots de carn en les seves dues modalitats. El Lot Selecta Horta amb 5 bistecs, 4 hamburgueses, 2 xurrascos, 1 entrecot i ½ kg d’estofat. I el lot Selecta Granja que en comptes d’estofat porta ½ kg de fricandó. Després d’aquesta bona experiència es presenta una segona edició de les comandes limitades que oferiran des de la web de Granja Pifarré (www.granjapifarre.com) en format de lots de 3 kg amb carn de vedella de primera qualitat.

El nom Selecta de l’Horta no és casual. El seu sentit té a veure amb el fet que el Pere Pifarré, la Montserrat Vidal i el Carles Pifarré, ramaders experimentats de l’Horta de Lleida, trien la millor vedella d’entre desenes d’animals. Escullen la vedella que ells també menjaran a casa seva. Els ramaders ofereixen una promoció única de 60 lots de carn que es podran encomanar des d’inici de maig fins al dia 10 de maig quan es tancaran comandes. Llavors entre els dies 13 i 14 de maig es repartiran els lots a la Granja o als domicilis particulars en cas de ser de la ciutat o de l’Horta de Lleida.

En Carles Pifarré comparteix que les vedelles de “Selecta de l’Horta” estan criades prioritzant el benestar animal i una gestió sostenible perquè s’alimenten amb la millor pastura de l’Horta (ordi i panís ensilat). A més, la carn de vedella aporta proteïnes de gran qualitat, ferro i minerals essencials com el potassi i el magnesi. Cal destacar, que cada vegada més, les empreses familiars i agràries de l’Horta estan oferint productes que el mercat accepta pel seu bon sabor i qualitat contrastada.

Comments (0)
Add Comment