Correus obre la seva oficina principal de Lleida en horari de tardes

Des del passat dilluns dia 25 l'Oficina Principal de Correus de Lleida, situada a la rambla Ferran 16, ha incrementat el seu horari a les tardes.

El pla de desescalada de la companyia postal contempla diferents fases amb ampliacions de l’horari d’atenció a client en oficines estratègiques

Barcelona, ​​27 de maig de 2020.- Correus des de dilluns passat dia 25 obre la seva oficina principal de Lleida, situada a la rambla Ferran núm. 16, en horari de tarda, de 15.30 h. a 20.30 h. Així, l’horari de l’Oficina és de dilluns a divendres de 8,30 h. a 14.30 h. i de 15.30 h. a 20.30 h. Els dissabtes romandrà tancada.

El pla de retorn a la normalitat de Correus contempla diferents fases que comporten l’ampliació progressiva dels horaris d’atenció a client de forma esglaonada en la seva xarxa d’oficines. En aquest moment s’ha procedit a l’ampliació de l’atenció a client en oficines estratègiques.
Aquest pla està en revisió constant i la seva implementació dependrà de l’evolució de la pandèmia, les indicacions i protocols de les autoritats sanitàries i la pròpia evolució de les operacions i les activitats de l’empresa.

En l’última fase, la xarxa d’oficines es regeixen ja amb els seus horaris habituals, sempre garantint totes les mesures i protocols de seguretat implantats.

Estrictes controls de seguretat des de l’inici de la pandèmia

Des de la publicació de el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declarava l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, l’empresa pública postal ha anat aplicant estrictes protocols de seguretat per garantir la salut dels empleats i clients de la companyia, que han comportat la reducció dels horaris d’atenció a client en la seva xarxa d’oficines.

A més Correus ha repartit 5.348.000 guants, prop de 466.000 tovalloletes desinfectants, 370.000 mascarilllas i 15.710 litres de gel hidroalcohólico entre els seus professionals. També s’han instal·lat 5.117 mampares protectores a les oficines de tot el país.

Comments (0)
Add Comment