Antoni Rubies marida la seva cuina de fusió amb gin tònics

L’Arrosseria Antoni Rubies d’Artesa de Lleida celebra els caps de setmana de novembre una nova edició dels sopars Gin Pairing amb la cuina de fusió més personal d’aquest xef lleidatà.

Foto: Mireia Mas i Javier Ortega, elaboradors de la Kombucha la Valiente d’Alcover amb Antoni Rúbies (RafaGimena)

Amb un menú de dos entrants, un plat principal i unes postres maridats amb tres degustacions de gintònics diferents. Prescriptors i periodistes es van donar cita al restaurant ahir divendres, dia 14 de novembre, junt amb Mireia Mas i Javier Ortega, elaboradors de la Kombucha la Valiente d’Alcover.

Pastís d’escórpora amb cebiche de gamba i gàrum i Flors de carxofa amb ‘zamburiñas’ i plàncton, són els dos entrants amb els quals s’iniciarà el sopar. Unes propostes que es maridan amb un gintònic de ginebra Hendrick’s Neptunia i tònica l’Original.

Com a plat principal, Rúbies proposa Arròs del Delta amb papada ibèrica marinada amb shio koji acompanyat d’un combinat de ginebra A’ Miña Orixe amb tònica l’Original.

A l’hora de les postres, el xef lleidatà sorprèn amb un Lemon Pie, en el qual afegeix gingebre. Un ingredient que també degustarem en la Kombucha La Valiente de llimona i gingebre que amb ginebra Beefeater Black marida aquest plat.

Les reserves per a les nits de divendres i dissabtes fins al dia 29 de novembre de 2025 es poden fer trucant al telèfon 973167553 o el correu electrònic antonirubies@antonirubies.com.

Comments (0)
Add Comment