ALMENAR ESTRENA CARROSSA

Un total de 8 carrosses i més de 80 persones han participat avui en la Cavalcada de Reis del municipi segrianenc

0 73

La carrossa de la Casa de Xocolata d’Almenar s’ha estrenat aquesta tarda a la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient participant en una multitudinària desfilada que ha aplegat 8 carrosses i més de 80 persones entre Reis, camarlenc i patges, voluntaris de l’organització, músics, conductors, personal de l’Ajuntament i serveis auxiliars (bombers, etc.). La desfilada ha sortit a les 19.00 h de la Plaça de la Vila i ha repartit uns 300 quilos de caramels.

La nova carrossa, dissenyada i guarnida per un equip de 10 voluntaris del poble que hi han treballat desinteressadament durant un mes, consta d’una gran casa de xocolata i d’elements dolços com ara llaminadures, caramels i piruletes. Les altres set carrosses són la de la Música, la dels Jocs, la dels Regals i la del Carbó, a més de les tres dels Reis Màgics. La comitiva ha anat precedida per un grup de grallers.

Una altra novetat d’enguany és l’aparició de l’Home Negre, el vigilant de les mines de carbó dels Reis que surt del seu cau en aquestes dates com a advertència als nens que l’any passat es van portar malament.

Els Reis han sortit caminant a les 19.00 h de la Plaça de la Vila fins al Carrer Fèlix de los Rios (on tenien aparcades les seves carrosses), passant pel Carrer Major, Plaça Medieval, Carrer Solà i Carrer Catalunya. Un cop a les carrosses reials, han seguit per la Baixada del Calvari, Carrer Escoles, Carrer Trullets, Carrer Ceres, Plaça Catalunya, Carrer Santiago Rossinyol, Plaça de la Llibertat, Avinguda de Lleida i Carrer Espadós, fins al Local Social, on han repartit els regals.

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.