REUNIÓ PUIGDEMONT – POSTIUS

Puigdemont celebra que la llista de Postius a les municipals sigui "una candidatura transversal de ciutat"

El president de la Generalitat a l’exili ha rebut el candidat de Junts per Catalunya Lleida a la Casa de la República i han analitzat la campanya de les europees i de les municipals del 26M, en que tots dos seran candidats

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha celebrat avui que la llista de Junts per Catalunya Lleida que encapçala Toni Postius de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig sigui «una candidatura transversal de ciutat» que recull «la voluntat d’unitat que expressa i demanda la societat lleidatana». Puigdemont ha rebut aquest matí Postius a la Casa de la República, li ha donat tot el seu suport i han analitzat conjuntament el calendari electoral que s’obre amb la celebració de les eleccions generals del 28 d’abril i les europees i municipals del 26 de maig.

Postius ha informat el president a l’exili dels noms que integraran la candidatura de Junts per Catalunya Lleida, protagonitzada per moltes personalitats de la societat civil lleidatana. En aquest sentit, Puigdemont ha celebrat «que aquesta candidatura representa perfectament l’esperit de Junts per Catalunya a les eleccions del 21 de desembre de 2017: la unitat». «Sé que el Toni Postius ha buscat aquesta unitat amb la resta de formacions polítiques i que, finalment, ha pogut confeccionar una llista transversal que representa la societat lleidatana i que segur que obtindrà el suport de l’electorat». Puigdemont ha expressat el desig d’un canvi a l’ajuntament de Lleida que permeti avançar en el camí cap a la República.

Carles Puigdemont encapçalarà la llista de Junts per Catalunya a les eleccions europees, que se celebren el mateix dia que les municipals, el 26 de maig, i ha ofert el seu suport a Postius per treballar plegats «per una victòria en els dos comicis». Per la seva banda, el Postius ha expressat el seu desig de «poder rebre com a Paer en Cap a Carles Puigdemont a la Paeria en condició de president de la República».

Toni Postius s’ha desplaçat aquest dimecres fins a Bélgica, on ha participat en una sessió de treball centrada en les eleccions municipals i europees, però que també ha servit per analitzar el moment polític a Catalunya, l’evolució del judici al Tribunal Suprem, i la situació dels presos i els exiliats.

 

 

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.