ALFARRÀS. El riu protagonista, del dinar de la Truita de Riu. A la Casa de l’Aigua de Pinyana el dissabte dia 6 d’abril

Pascual i Kleber Esteve, alcalde d'Alfarràs, expliquen que la idea del dinar és poder "experimentar amb tots els sentits el nostre riu,

El riu serà el protagonista del dinar de la Truita de Riu 2019 que el xef i pastisser Ivan Pascual de Gumer Events ha dissenyat pel dissabte, dia 6 d’abril, a la Casa de l’Aigua de Pinyana, en el marc de la VIII Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu. Amb el títol «El Riu d’Alfarràs», Pascual i Kleber Esteve, alcalde d’Alfarràs, expliquen que la idea del dinar és poder «experimentar amb tots els sentits el nostre riu, Noguera Ribagorçana, a la Casa de l’Aigua de Pinyana».

Així, l’Ivan té previst habilitar un espai de benvinguda per servir vermut artesа i snacks com la Coca de recapte de carabassó i ceba amb truita encurtida, i Cracker de gírgola de xop amb formatge Tou de Til.lers. «En aquest cas tan la truita de riu com la imatge del xop ens apropa al riu», explica el cuiner pastisser.»Com a entrants, i sempre amb el riu de fons, servirem Amanida hidropònica de l’horta d’Alfarràs amb truita de riu escabetxada i algues; Cebiche de truita de riu amb salsa Teriyaki al tamarinde i cruixent aeri de riu; i Risotto de cranc vermell de riu i caragols d’espona amb formatge Urgélia», continua explicant Pascual que puntualitza «en el cas del cruixent de riu jugarem amb la cuina dels insectes, recordant els mosquits del riu. Es tractarà d’un cruixent opcional».

Truita confitada a baixa temperatura amb umus d’espàrrecs bladers de banda Sorbet de poma amb gingebre i mel de flor de presseguer, serа el plat de peix i Ànec rostit amb salsa Bigarade i parmentier de patata al toc de romaní, el plat principal de carn del menú. «Truita i ànec, dos elements de riu per excel·lència», destaca Pascual.

El menú es tancarà amb Prepostre Textures del riu amb escuma de mores silvestres; i el Solstís mousse de xocolata, festucs i Ratafia del parc de les Olors de la Noguera, creació de Ivan Pascual presentada en la World Chocolate Masters en la que recentment ha particiapt a París.

Els vins del celler Lagravera d’Alfarràs (DO Costers del Segre) i els de Castillo de Monesma (DO Somontano), celler propietat de la família Dalfó d’Alfarràs, maridaran el menú. Les reserves es poden fer a Gumer Events 973 771351.

Globallleida
Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.


Totlleida t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Eral 10, S.L. (Totlleida) com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar els comentaris que realitzes en aquest bloc. Legitimació: Consentiment de l'interessat. • Com a usuari i interessat t'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Siteground (proveïdor de hosting de Totlleida) dins de la UE. Veure política de privacitat de Siteground. (Https://www.siteground.es/privacidad.htm). El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no atendre pugui la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en totlleida@totlleida.cat así com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la pàgina web: https://totlleida.cat/politica-de-privacitat / , així com consultar la meva política de privacitat.